vrijdag 6 februari 2009

Verjaardag !!!!

Hallo allemaal,

Wat een feest was het weer de afgelopen tijd!! Januari stond al in het teken van allerlei verjaardagen (o.a. beide oma’s en Jelle), maar natuurlijk was het leukste feestje van allemaal toch wel mijn eigen verjaardag!!

Officieel was ik afgelopen dinsdag jarig, maar ik vierde het al op zondag. ’s Ochtends werd ik wakker en kreeg ik gelijk al de eerste cadeautjes van papa en mama; een mooi T-shirt waarop stond dat ik 2 jaar oud was geworden en een mooie houten werkbank met allemaal houten gereedschap en spijkers, schroeven en moeren er bij. Dat vond ik een erg leuk cadeau!

Na het ontbijt kwam al gauw de eerste visite; Heidi, Eric en Niels. Van hun heb ik een mooie elektrische boormachine gekregen met echt licht en geluid. Daar ben ik wel heel erg blij mee; ik loop nu de hele dag van alles te maken met die boor! Daarna kwamen al snel opa Willy en oma Hanny. Zij hadden een heel groot cadeau bij zich waar ook Heidi en Eric aan mee betaald hadden. En weten jullie wat dat was? Een schommel!! Papa en opa hadden vorige week al allemaal palen in de tuin gezet en toen wilden ze niet vertellen waar dat voor was, maar nu wist ik het gelijk! Eindelijk kan ik nu thuis ook lekker schommelen!

Al snel kwamen ook Maartje, Oscar, Noud en Marlot en Rogier, Christa, Jelle en Carlijn en opa Fred en oma Annelies op mijn feestje. Ik heb van iedereen ontzettend veel leuke cadeau’s gekregen; hééél veel Duplo, puzzels, een golf spelletje voor buiten, een soort ‘meccano’ van hout. Kortom; ik ben ontzettend verwend.

Het was een erg gezellige dag. En weten jullie wat? Daarmee was het nog niet klaar; maandag mocht ik namelijk trakteren op het kinderdagverblijf!! Dat was leuk! Papa en mama en ik hadden allemaal snoepzakjes gemaakt met ook een klein cadeautje er in en die mocht ik maandag uitdelen. Natuurlijk werd er ook voor mij gezongen en hadden de juffies een mooie verjaardagshoed gemaakt en mocht ik op de verjaardagsstoel zitten. Wat een feest!

Dinsdag hadden papa en mama een dagje vrij genomen. ’s Ochtends ben ik lekker met papa op de fiets boodschappen gaan doen en daarna heb ik lekker lang geschommeld op mijn nieuwe schommel. Na mijn middagslaapje waren opa Willy en oma Hanny bij ons. Na een lekker kopje thee met nog een stukje taart zijn we in de auto gestapt en zijn we in Nijmegen een lekkere pannenkoek gaan eten. Daarna gingen we met z’n allen naar het feestje van opa Fred en oma Annlies. Die waren 65 en 60 geworden en vierden dit in een restaurantje in Nijmegen. En weten jullie wat? Daar was ook een band en die maakte live muziek! Het was de band waar Martin (de oom van papa) ook in speelt. Wat is dat leuk, zeg! Ik heb er met open mond naar staan kijken.

Eigenlijk was het al lang bedtijd voor mij, maar ik vond het allemaal zo leuk en ik vermaakte me nog zo goed, dat we pas rond 20.30u weg zijn gegaan. Wat was dat een gezellig feestje.

Nou zullen jullie wel denken dat het wel weer gedaan zal zijn met alle feestjes, maar dat is niet helemaal waar; Zondag hebben we namelijk nog een verjaardagslunch van oma koekje (de oma van papa) met de hele familie van oma Annelies! Daar heb ik nu al weer zin in.

Maar goed, hoe dat allemaal was, horen jullie dan nog wel. Tot de volgende keer!

Dikke kus, Norian