woensdag 25 februari 2009

Feest!!!

Hallo allemaal!

Het is even geleden, maar daar ben ik dan weer met een nieuw verhaaltje... Er is de afgelopen tijd weer heel veel gebeurd en ik wil jullie daar graag alles van vertellen. Allereerst hebben we de verjaardag van Oma Koekje (de oma van papa) gehad.

Daar was de hele familie Van Summeren bij elkaar en we hebben heerlijk gegeten en gekletst met z'n allen. Jammer dat Oma Koekje er zelf niet bij was (die kon de reis niet aan), maar het was toch erg leuk. Ik heb gezellig met de andere kinderen gespeeld en een dvd gekeken. Dat was errug leuk, zoals je op de foto's kan zien!

Afgelopen weekend hebben we ook weer een heel erg leuk weekend gehad. Papa en mama dachten dat we zaterdag met Mischa en Sandra hadden afgesproken, dus daar stonden we rond 16.00 uur voor de deur, maar er was niemand thuis... Toen heeft papa maar snel Maartje en Oscar gebeld en gevraagd of zij het leuk vonden als we daar langs zouden komen en gelukkig vonden zij dat leuk. Toen heb ik lekker de hele middag en avond met Noud en Marlot kunnen spelen en hebben we heerlijk gegeten.

De volgende dag bleek dat Mischa en Sandra in hun agenda hadden staan dat we zondag langs zouden komen, dus zijn we maar weer in de auto gestapt en naar Ooij afgereisd. In Ooij aangekomen bleek dat de carnavalsoptocht op die dag in Ooij zou zijn, dus daar zijn we toen even gaan kijken. Spannend, hoor, al die carnavalswagens en verklede mensen...

Daarna hadden ze nog een verrassing voor mij in petto, want we gingen naar de paardjes!!! Mischa en Sandra hebben 2 paarden en 1 Shetland pony, en daar gingen we even langs. Ik heb de paardjes lekker hooi gegeven, zoals je op de foto kan zien en later mocht ik ook nog op Roos (de Shetland Pony) rijden!

Dat vond ik helemaal geweldig!!! Ondanks het slechte weer (het regende) had ik toch de tijd van mijn leven. Sandra had het andere paardje - Boris - even in de stal gezet, maar dat vond Boris niet zo leuk. Boris schopte dus heel vaak hard tegen de deur en dat vond ik zó eng dat ik het daar achteraf misschien nog wel meer over heb gehad dan over het paardrijden zelf... Maar alles bij elkaar vond ik het wel helemaal fantastisch en ik hoop dus ook dat we snel (bij wat mooier weer) nog een keer naar Mischa en Sandra gaan om met de paardjes te spelen...

Nou, ik ga weer lekker slapen want morgen moet ik weer naar de juffies.

Dikke kus en tot de volgende keer! Norian