dinsdag 14 april 2009

Lente!!!

Hallo allemaal,

Ja; daar zijn we dan weer eens een keertje!! Het is een tijdje stil geweest op dit weblog, maar we zijn er gewoon niet eerder aan toe gekomen om weer eens een berichtje te plaatsen. Maar bij deze weer even een update van mijn belevenissen.

Als eerste een groot nieuwtje; als alles goed gaat, krijg ik eind september een broertje of zusje!!! Ik weet nog niet zo heel goed wat dat in houdt, maar volgens mij is dat wel heel erg leuk, want iedereen reageert zo enthousiast als we het er over hebben. Maar goed; ik zal tegen die tijd nog wel eens een goed gesprek met papa en mama hebben over wat dat nou eigenlijk is, een broertje of zusje. Tot die tijd geloof ik het wel, want volgens mij duurt het nog hééél lang voordat het zover is.

Dit is ook gelijk een reden waarom het de laatste tijd wat rustiger is op het weblog, want mama is veel moe en daarom doet papa nu wat meer in en om het huis en hebben ze dus niet veel tijd gehad om mij te helpen met het typen van een berichtje. Gelukkig gaat het nu weer een beetje beter met mama, dus hopelijk kunnen we weer wat vaker van ons laten horen.

Afgelopen zondag was het eerste Paasdag. Toen zijn we bij Heidi, Eric, Niels en Anouk op bezoek geweest! Ik vind het altijd erg leuk om met Niels te spelen en met Anouk te knuffelen. En weet je wat? Ik mocht zelfs samen met Niels in bad!!! Was dat even feest!

Wat is het trouwens leuk dat het weer langer licht is en dat het weer mooier weer wordt, vinden jullie ook niet? Afgelopen maandag heb ik zelfs al in het badje in de achtertuin gezeten! Dat was nog eens leuk! Kijk maar eens naar de zonnige foto’s die dat opgeleverd heeft.

Leuk feest, dat Pasen; lekker lang ontbijten en dan komt er ook nog een Paashaas die allemaal eieren verstopt in de tuin!

Nou, dit was het wel weer even qua nieuwtjes. Tot de volgende keer maar weer!

Dikke kus, Norian.