zaterdag 2 mei 2009

Boefje...

Hallo allemaal! Ik heb een nieuwe pet! Ben ik niet te schattig voor woorden? Dikke kus, Norian.

zondag 26 april 2009

Afscheid Opa Jet en Oma Lies...

Hallo allemaal,

Dit weekend was een beetje een droevig weekend, want opa Fred en oma Annelies (of opa Jet en oma Lies, zoals ik ze noem...) gaan dinsdag op vakantie en blijven vervolgens in Frankrijk omdat oma daar weer op de camping van Riesjart en Dini gaat koken. Daarom zijn we vandaag naar oma en opa toe gegaan om afscheid van ze te nemen.

Maar daarvóór zijn we gisteren bij Rogier en Christa op de camping geweest. Die hebben namelijk weer een seizoensplek op de camping in Hoenderloo gehuurd en daar moesten we natuurlijk weer even naar toe! Ik heb lekker op de camping in de zandbak gespeeld en we hebben heerlijk gebarbecued met z'n allen. Dat was heel erg gezellig!!!

Zoals ik al zei, zijn we vandaag naar opa en oma geweest. Opa had weer eens wat verstopt achter de boeken en daar mochten Noud, Marlot en ik het achter vandaan halen. Voor iedereen lag er wat: Noud had een tijger, Marlot een mooie set met echte nepsieraden en ik had kleurpotloden met een boekje om in te kleuren. Lief hè?

Oma had heel lekker voor ons gekookt: Asperges met ham en witte wijnsaus, gerookte zalm, garnalen en kleine pizzatjes voor de kinderen. Verder had oma ook heel erg lekker aardbeien sorbetijs gemaakt met verse aardbeien er bij. Dat was echt heerlijk. We hebben lekker gesmuld! Het was toch wel een beetje gek om zo dag te zeggen tegen opa en oma, maar gelukkig zien we ze over 4 weken al weer. Wij gaan namelijk naar de camping van opa en oma op vakantie. Dan kan ik 3 weken lang met opa spelen. Ik heb er nu al veel zin in!

Nou, het is alweer laat dus ik ga maar gauw slapen.

Oh ja, hier onder nog een paar leuke foto's van hoe papa en ik aan het klussen zijn (een kastje in elkaar aan het zetten), hoe ik met papa op de grond een boekje lig te lezen en hoe ik met opa Willy op het bankje aan het spelen ben. Die foto's had ik nog ergens liggen...

Dikke Kus! Norian.