donderdag 3 december 2009

Feest in het land!

Hallo allemaal,

Daar zijn we weer even met een update over ons leventje... Bij ons gaat alles prima. Leanne maakt het uitstekend en is een heerlijk rustige en makkelijke baby die 's nachts al heel vaak doorslaapt, dus papa en mama maken het ook prima. Ik had het niet beter kunnen treffen met zo'n zusje!

Tja, en dan is het alweer zo ver; de december feest-maand is alweer aangebroken. Wat is dat toch een ontzettend leuke maand! Ik denk dat dat zelfs wel mijn lievelingsmaand van het hele jaar is!! We zitten nu volop in het Sinterklaas gebeuren. Ik ben met papa, mama en Leanne naar de intocht wezen kijken bij ons in het dorp en ik heb al een paar keer mijn schoen mogen zetten (en dan zet ik ook gelijk maar het slofje van Leanne er bij, want dat kan ze natuurlijk nog niet zelf). Afgelopen zaterdag was de Sint bij mama op het werk en hebben Leanne en ik mooie cadeau's gekregen en afgelopen zondag zijn we eerst met opa Fred, oma Annelies, Maartje, Oscar, Noud en Marlot naar het Sinterklaascircus in Nijmegen geweest. Dat vond ik wel een beetje spannend, maar toch ook wel weer heel leuk. Het was een heel spannend verhaal over een Piet die per ongeluk terug ging in de tijd met een grote machine die door Profpiet was gemaakt en die toen weer gered moest worden door de andere Pieten. Ook waren er allemaal kinderen die hele knappe kunstjes deden met jongleren en aan een hoepel in de lucht hangen, enzo. Ik vond het heel erg leuk; af en toe wil ik het er nog steeds even met papa of mama over hebben. En weten jullie wat? Toen we weer bij opa en oma thuis waren, werd er opeens heel hard aan de deur gebeld en stonden er opeens 3 grote tassen met cadeautjes voor de deur!! Dat was nog eens een verrassing. En wat zijn we verwend; De Sint en zijn Pieten hadden hééél veel cadeautjes voor Noud, Marlot, Leanne en mij! Wat een verwennerij was dat!

Afgelopen dinsdag was de Sinterklaas ook nog bij de juffies geweest; dat was ook al zo'n verrassing. Ik ben benieuwd of ik hem nou nog een keer ga zien en of ik nog meer cadeautjes krijg, want dat vind ik wel heel erg leuk!

Nou, dat was het eigenlijk wel weer. Hieronder vind je nog een paar foto's van de afgelopen tijd. Hopelijk vind je het leuk om er naar te kijken.

Tot de volgende keer maar weer!!

Dikke kus van Norian.