zaterdag 17 april 2010

Weer en bericht van ons!

Hallo allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst verteld hebben over onze belevenissen, dus bij deze maar weer even een update.

Met ons is alles goed. Leanne is alweer een half jaar oud en maakt het uitstekend. Ze is nog steeds een rustige en tevreden baby. Het leuke is dat ze nu echt op ons begint te reageren. Ze vindt mij vooral erg grappig. Ik doe soms een beetje gek voor haar en dan moet ze echt heel hard lachen. Dat is wel heel erg schattig. En ik? Met mij gaat het ook prima; ik wordt al echt groot zeggen papa en mama. Ik ben echt uit mijn broeken aan het groeien op het moment. Maar dat geeft niet; dat is juist de bedoeling, toch?

De laatste keer dat ik wat schreef was ik net jarig geweest. Sindsdien hebben we natuurlijk wel leuke dingen beleefd, alleen hadden papa of mama geen tijd om me te helpen met een verhaaltje te schrijven, want zij zijn nogal druk geweest in huis (nieuwe douchecabine, verstopte afvoeren, kapotte koelkasten en vijverpompen, etc….). Maar nu kunnen ze wel weer even helpen, gelukkig.

We hebben uiteraard weer een paar verjaardagsfeestjes gehad; opa Willy, Noud, Carlijn, Oscar, mama….. Kortom; weer volop van de taart genoten. Dat waren allemaal erg gezellige feestjes.

Ook ben ik een keer samen met Leanne wezen logeren bij opa Willy en oma Hanny in Doetinchem. Papa en mama zijn een nachtje weg geweest met z’n tweeën naar Drenthe en zo konden wij lekker uit logeren. Dat was erg gezellig. Ik heb altijd heel veel plezier bij opa en oma. Lekker buiten spelen, fietsen en samen boodschappen doen op de markt; alles is altijd één groot feest. Papa en mama hebben het ook erg leuk gehad, dus wat dat betreft was het zeker voor herhaling vatbaar.

Mama was 28 maart jarig. Dat was ook erg leuk. Mama had van papa een horloge gekregen en Leanne en ik hadden mooie kralen uitgekozen voor aan mama’s ketting. Daar was ze erg blij mee. Het was een gezellige dag met bezoek van opa Willy en oma Hanny, Heidi, Eric, Niels en Anouk en ook opa Fred en oma Annelies, Maartje, Noud en Marlot, Rogier, Christa, Jelle en Carlijn waren er. Het was een erg drukke, maar wel leuke dag.

Vrijdag 2 april had papa een papadag en hebben we met Rogier, Jelle en Carlijn afgesproken om naar de Koningin Julianatoren te gaan. Ook Nelleke (de oma van Jelle en Carlijn) ging mee. Jammer genoeg kon Christa niet mee, want zij moest werken. Konden we gelijk onze familiepas laten maken. Wat was dat een gezellige dag! Samen met Jelle en Carlijn ben ik in bijna alle attracties geweest. Zelfs de achtbaan! Die vond ik toch wel een beetje eng, dus daar hoef ik voorlopig niet meer in... Ik vond het een erg leuke dag. Ik heb het er nog steeds over en vraag nog vaak wanneer we er weer naar toe gaan. Papa en mama hebben beloofd dat we snel weer een keertje gaan.

En toen was het PASEN! Wat was dat leuk zeg, en weten jullie wat het nog leuker maakte? We waren met Pasen op vakantie in Zeeland met opa Fred, oma Annelies, Maartje, Oscar, Noud en Marlot!! Maartje, Oscar, Noud en Marlot zaten in een klein huisje (stacaravan) wat van de papa en mama van Oscar was en opa Fred en oma Annelies hadden op dezelfde camping (in Wolphaartsdijk bij Goes in de buurt) een luxe chalet gehuurd met 3 slaapkamers. Dat huisje was zo groot, dat ze gevraagd hebben of papa, mama, Leanne en ik het leuk vonden om ook te komen. Tja, en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Op zaterdag 3 april hebben we de spullen in de auto gepakt en zijn we gaan rijden. Na een paar uurtjes rijden waarbij ik heerlijk een filmpje heb zitten kijken en Leanne lekker heeft liggen slapen (dit geeft papa en mama goede moed voor de zomervakantie als we weer naar Casteil gaan in Frankrijk!) waren we er. Jammer genoeg was het niet echt mooi weer, maar aan het eind van de middag klaarde het toch nog een beetje op en hebben we zelfs nog met z’n allen buiten gezeten en eieren geschilderd. In het huisje sliepen Leanne en ik samen op een slaapkamer. Ook dit was alvast een oefening voor de zomervakantie, want dan zullen we ook bij elkaar in de slaapcabine van de tent liggen. Het ging erg goed; we hebben elkaar niet wakker gehouden en ik was heel lief ’s ochtends en heb heel zachtjes gedaan om Leanne niet wakker te maken.

Eerste Paasdag hebben we ’s ochtends eerst eieren gezocht buiten en toen hebben we met z’n allen in de kantine van de camping een paasontbijt gegeten. Er waren natuurlijk lekkere eieren, maar ook lekkere broodjes. Het was erg gezellig. Daarna zijn we met z’n allen naar een mooi stadje geweest. ’s Middags hebben opa Fred en oma Annelies op Leanne gepast en zijn Maartje, Oscar, Noud, Marlot, papa, mama en ik naar een binnenspeeltuin/pretparkje/miniatuurpark geweest waar je allemaal leuke dingen kon doen. We hebben ons heerlijk kunnen uitleven. Na het eten (oma had natuurlijk weer heerlijk gekookt) ben ik dan ook lekker gaan slapen.

Tweede Paasdag zijn we na het ontbijt met z’n allen naar de zee geweest. We hebben lekker op het strand gewandeld en schelpen gezocht. Ik had al een tijdje geleden een keer gezegd dat ik wel weer naar het strand wilde, dus ik vond het heel erg leuk! Daarna hebben we dag gezegd tegen Maartje, Oscar, Noud en Marlot, want die gingen nog ergens zwemmen en daarna zouden ze doorrijden naar huis. Wij zijn nog samen met opa en oma naar Veere geweest. Daar hebben we nog even rondgelopen en toen zijn we weer terug gegaan naar het huisje, zodat papa en mama de spullen weer in konden pakken. Na nog wat gegeten te hebben zijn we toen weer naar huis gereden en zat de mini-vakantie er alweer op. Dat vond ik wel jammer. In de auto heb ik nog een paar keer gezegd dat ik niet naar huis wilde, maar ja; dat kon nou eenmaal niet anders. Al met al was het dus een super leuk weekend! Zeker voor herhaling vatbaar als het aan ons ligt.

Tja, ik geloof dat dit het wel weer even was voor wat betreft onze belevenissen. Tot de volgende keer dus maar weer!!

Dikke kus, Norian (en natuurlijk ook van Leanne)

Geen opmerkingen: