maandag 8 februari 2010

Allemaal Feest!!!

Hallo allemaal,

Nou, dat waren weer een paar enerverende, maar wel erg leuke weken, zeg. Wederom volop verjaardagsfeestjes. Eerst was Jelle’s verjaardag; dat was erg gezellig. Ik heb heerlijk met iedereen gespeeld en ’s avonds hebben we pannenkoekjes gegeten. Dat was nog eens smullen. Toen was het tijd voor het verjaardagsfeestje van oma Hanny; Heidi, Eric, Niels en Anouk waren er natuurlijk ook. Ik heb weer leuk met Niels gespeeld. Ook Anouk begint nu af en toe met ons mee te doen; dat vind ik wel erg leuk. Gelukkig was het best goed weer en zijn ‘de mannen’ ook nog even naar buiten geweest. ’s Avonds hebben we heerlijk chinees gegeten en toen was het feestje alweer voorbij. Een weekje later was het alweer tijd voor het volgende feestje; oma Annelies was jarig. Zij had ons en Maartje, Oscar, Noud en Marlot uitgenodigd voor een ontbijt bij een hotel/restaurant in Nijmegen. We hebben daar heerlijk zitten smullen. Er waren lekkere broodjes, gekookte eitjes, vers fruit, zalm, tonijn en er was ook nog een aardige meneer die een lekker pannenkoek voor Noud, Marlot en mij heeft gemaakt. Het was erg gezellig en lekker! Daarna zijn we even naar het huis van opa en oma gegaan om Leanne de fles te geven en toen vertrokken we naar een klein dierentuintje in Kleve. Daar hebben we heerlijk rondgewandeld. Ze hadden daar o.a. zeehonden (die ook kunstjes konden doen en die we een visje mochten voeren), geiten, ezels, kamelen, vossen, varkens. Dat was erg gezellig. Daarna had oma nog taart en hebben we ’s avonds nog lekker gegeten. Dat was dus weer een gezellige verjaardag!
Tja; en toen was het tijd voor nog een verjaardag; en wel die van mijzelf!! Afgelopen woensdag ben ik 3 jaar oud geworden!! En wat ben ik verwend! Ik heb van papa en mama een stoere fiets, een polo shirt en waterverf gekregen en van Leanne een leuk boek en een regenjas van Cars. ’s Middags kwamen ook de opa’s en oma’s op bezoek. Van oma Hanny en opa Willy heb ik een mooie helm en een mooie schildpadtoeter voor op m’n fiets gekregen en van oma Annelies en opa Fred een mooie koffer met wieltjes waar je ook zelf op kunt zitten en rijden. Ik vond het wel erg leuk dat allebei de opa’s en oma’s er waren; wat een feest. ’s Avonds had papa nog lekker eten gemaakt en hebben we nog met z’n allen gegeten.
Donderdag mocht ik natuurlijk op het kinderdagverblijf trakteren. Mama had erg haar best gedaan en had allemaal palmboomblaadjes geknipt uit groen papier en die had ze op Twixen vast gemaakt. Deze hebben we vervolgens in een cakeje gezet, waardoor het net een eiland met een palmboom leek. Ik vond het erg leuk en alle kinderen hebben heerlijk zitten smullen! Afgelopen weekend kwamen er nog meer mensen op bezoek voor mijn verjaardag en heb ik dus nog meer cadeautjes gekregen: Heidi, Eric, Niels en Anouk hadden een grote jongensschommel voor mij gekocht (een plankje) en van zowel Rogier, Christa, Jelle en Carlijn als Maartje, Oscar, Noud en Marlot heb ik spelletjes gekregen. Oh ja; en van Jelle heb ik ook nog een verrekijker gehad. Wat veel cadeau’s, hè? Ik vond het ook erg gezellig dat iedereen op bezoek kwam voor mijn verjaardag.

Tja en toen was mijn verjaardag toch echt alweer voorbij. Maar gelukkig; er komen nog een aantal verjaardagen aan; o.a. is Christa deze maand nog jarig en zijn in maart opa Willy, Noud, Carlijn, Oscar en mama nog jarig… Dus gelukkig heb ik nog wel wat verjaardagstaart tegoed…

Nou, dit was het weer even voor nu. Ik zal proberen om snel weer wat te schrijven, dus tot snel maar weer! Oh ja, kijk ook even bij mijn fotoalbums voor nog meer leuke foto's!!! (link boven aan de pagina rechts)

Dikke kus, Norian (en natuurlijk ook namens Leanne!)